//

POKOLENIE BATIDA

(...) o belgijskiej czekoladzie przywożonej w walizce i o smaku pierwszych francuskich croissants w Warszawie

Batida to rodzinna firma zarządzana przez trzy pokolenia kobiet – Jadwigę, Jolantę i Caroline Radziszewskie.

Nasz koncept cukierni połączonej z piekarnią inspiruje Warszawiaków do odkrywania nowych smaków już od 30 lat.

Otwierając naszą pierwszą piekarnię w Warszawie w latach 90. ustawiliśmy piece przy dużych oknach, tak aby wszyscy mogli zobaczyć proces powstawania naszych produktów.
Do tej pory używamy składników wysokiej jakości, a wszystkie wyroby są przez nas ręcznie przygotowywane.

Batida to również profesjonalne i kompleksowe usługi cateringowe oraz nowoczesny e-sklep.
Inspirujemy się architekturą, sztuką i światowymi trendami. Pracujemy zarówno z agencjami eventowymi, korporacjami, jak i klientami indywidualnymi, przygotowując oferty dla 20 jak i dla 2000 osób.
Catering stylizowany na lata 20. ubiegłego wieku, miejski piknik na dachu budynku czy artystyczny catering w postindustrialnej przestrzeni? Nie znamy pojęcia „niemożliwe”, a każda realizacja jest dla nas źródłem inspiracji.

Nasza strona www wykorzystuje pliki cookies. Chcesz dowiedzieć się więcej o „ciasteczkach”? kliknij tutaj. Chcę zjeść „ciasteczko”.
Zgadzam się na pliki cookies.