SMAKI BATIDA

#NaSłono i #NaSłodko

KRÓTKA HISTORIA BATIDY, CZYLI...

... o belgijskiej czekoladzie przywożonej w walizce, o smaku pierwszych croissants w Warszawie i o pasji do tworzenia nowych smaków.

Batida to rodzinna firma zarządzana przez trzy pokolenia kobiet – Jadwigę, Jolantę i Caroline Radziszewskie. Nasz koncept cukierni połączonej z piekarnią inspiruje Warszawiaków do odkrywania nowych smaków już od 26 lat. Otwierając naszą pierwszą piekarnię w Warszawie w latach 90., ustawiliśmy piece przy dużych oknach, tak aby wszyscy mogli zobaczyć proces powstawania naszych produktów. Używamy składników wysokiej jakości, a wszystkie wyroby są przez nas ręcznie przygotowywane. Na zamówienie tworzymy torty zgodnie z życzeniami naszych Klientów, np. na podstawie zdjęcia, opisu bądź rysunku. Lubimy podejmować wyzwania i kochamy naszą pracę. Aktualnie w Warszawie działa siedem słodkich butików: batida Plac Konstytucji, batida Krakowskie Przedmieście, batida Powiśle, batida Tarchomin, batida Wilanów, batida Konstancin i batida Wola.

Batida to również profesjonalne i kompleksowe usługi cateringowe (#NaSłono i #NaSłodko) oraz nowoczesny e-sklep. Inspirujemy się architekturą, sztuką i światowymi trendami. Pracujemy zarówno z Klientami indywidualnymi jak i z Klientami korporacyjnymi, przygotowując oferty dla 20 jak i dla 2000 osób. Catering stylizowany na lata 20. ubiegłego wieku, miejski piknik na dachu budynku czy artystyczny catering w postindustrialnej przestrzeni, nie znamy pojęcia „niemożliwe”, a każda realizacja jest dla nas źródłem inspiracji. Uśmiech i zadowolenie na twarzach naszych Klientów jest dla nas najpiękniejszą nagrodą.

Nasza strona www wykorzystuje pliki cookies. Chcesz dowiedzieć się więcej o „ciasteczkach”? kliknij tutaj. Chcę zjeść „ciasteczko”.
Zgadzam się na pliki cookies.