Najnowsze trendy w realizacjach cateringowych.

Najnowsze trendy Ze względu na miejsce wydarzenia coraz większą popularnością cieszą się wydarzenia plenerowe. Jednak plenerem nie określa się tylko terenu zielonego. Plenerem mogą…

Read more

Torty okazjonalne. Proces kreacji, dekoracja tortów, trendy i oczekiwania Klientów oraz błędy jakich należy unikać.

Przygotowywanie tortów okazjonalnych można porównać do procesu twórczego, który zachodzi przy powstawaniu dzieła sztuki. Z jednym wyjątkiem: autorem każdego dzieła sztuki będzie konkretny artysta,…

Read more

Nasza czekolada

Dawno (niedawno) temu powstała czekolada, która dzięki połączeniu specjalnie wyselekcjonowanych nasion kakao z: Ekwadoru, Wysp Świętego Tomasza i Książecej oraz z Madagaskaru, zachwycała swoim owocowym posmakiem…

Read more

Batida: nowoczesność czy tradycja?

BATIDA to marka, która łączy w sobie wartości tradycyjne wraz z nowoczesnymi formami produkcji. Inspirując się do nowych działań i realizując ciekawe pomysły, nie…

Read more

4/4
Nasza strona www wykorzystuje pliki cookies. Chcesz dowiedzieć się więcej o „ciasteczkach”? kliknij tutaj. Chcę zjeść „ciasteczko”.
Zgadzam się na pliki cookies.